Sváteční Pavlova

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Bílky vyšlehejte dotuha s krupicovým cukrem. Až se po vytažení metel začnou tvořit tuhé špičky, přidejte mouku a ocet.

2. Plech vyložte pečícím papírem, položte na něj talíř a obkreslete tužkou kruh. Připravenou sněhovou hmotu zformujte podle nákresu. Vršek Pavlovy tvarujte plochý, abyste na něj po upečení mohli servírovat šlehačku.

3. Pečte v troubě rozpálené na 120°C po dobu 60-80 minut.

4. Po vychladnutí zdobte smetanou vyšlehanou s moučkovým cukrem, zrníčky z granátového jablka a lístky čerstvé máty.

Poznámka k receptu

Pavlovu upečte ve dvou částech, spodní udělejte hodně plochou, potřete ji šlehačkou a ozdobte ovocem, navrch položte druhou část a opět ozdobte šlehačkou a ovocem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...