Tvarohový dort s limetkovým cukrem
Seznam surovin
- mouka 200 gramů (polohrubá mouka - ingredience pro drobenku)
- máslo 120 gramů (ingredience pro drobenku)
- kypřící prášek do pečiva 1/2 balíčku (kypřící prášek Vitana - ingredience pro drobenku)
- cukr 100 gramů (cukr s limetkovou příchutí Vitana - ingredience pro drobenku)
- tvaroh měkký 500 gramů (ingredience pro tvarohový krém)
- smetana zakysaná 200 gramů (ingredience pro tvarohový krém)
- mléko 200 mililitrů (ingredience pro tvarohový krém)
- pudink 35 gramů (vanilkový pudink - ingredience pro tvarohový krém)
- cukr moučkový 80 gramů
Postup přípravy
DROBENKA: Změklé máslo propracujeme s ostatními surovinami na drobenku, kterou rozdělíme na dva díly. Jednou částí poklademe dno formy, poté nalijeme tvarohovou hmotu a posypeme druhou částí drobenky. Pečeme při teplotě 180°C cca 35 minut.
TVAROHOVÝ KRÉM: Vše smícháme, dokud nám ingredience nevytvoří hladký krém.
Načítám komentáře...