Borůvkový koláč z jogurtu

Seznam surovin

Drobenka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Borůvky vyskládejte na tác a nechte rozmrazit. 2. Bílý jogurt vyšlehejte ve větší míse společ- ně s vejci a cukrem. Přidejte do směsi polohrubou mouku, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Vše pořádně promíchejte. Troubu předehřejte na 180 °C. 3. Z másla, cukru a mouky rukama uhněťte drobenku. 4. Plech vyložte pečicím papírem, vlijte do něj směs a bohatě ji posypte borůvkami. Nakonec koláč posypte drobenkou a pečte asi 35 minut.

Poznámka k receptu

Použijte místo borůvek jiné sezonní ovoce.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...