Citronový koláč 1

Seznam surovin

Korpus:

  • sušenky 1 balíček (máslové sušenky 250g )
  • máslo 150 gramů (rpozpuštěné)

Náplň:

  • máslo 2 dávky (citronové)
  • citron (plátky na ozdobení)
  • máta (lístky na ozdobení)
Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Sušenky rozdrobte a spojte s rozpuštěným máslem. Dejte na 30 minut do lednice zchladnout. Ztuhlou hmotou pak vyložte dno a boky koláčové formy.

2. Dno propíchejte vidličkou a korpus dejte na zhruba 20 minut při 180 °C péct. 3. Do ještě teplého korpusu vlijte citronové máslo (pokud máte už ztuhlé, nahřejte ho) a nechte v chladu ztuhnout. Ozdobte plátky citronu (v biokvalitě)

Recept na Citronové máslo najdete zde

Poznámka k receptu

Okouzlující dezert francouzské provenience ve zrychlené verzi s korpusem ze sušenek využívá jako náplň citronové máslo, které jsme vám představili v prvním receptu.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...