Čokoládový koláč II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Žloutky, vanilku a cukr vyšlehejte do světlé pěny. V jiné misce ušlehejte z bílků se špetkou soli tuhý sníh.

2. Do žloutkové pěny vmíchejte rozpuštěné máslo, vlažné mléko, prosátou mouku, kakao a čokoládu. Nakonec do směsi vmíchejte kypřicí prášek a opatrně zapracujte ještě sníh z bílků.

3. Těsto vlijte do tukem vymazané a moukou vysypané dortové nebo nízké koláčové formy, navrch hustě nasypte rybíz a pečte asi 30 minut v horkovzdušné troubě předehřáté na 170 °C.

Poznámka k receptu

Sladké čokoládové těsto krásně „odpíchne” pikantně kyselkavou chuť rybízu...

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...