JAHODOVO-KOKOSOVÝ RAW KOLÁČ

Seznam surovin

Korpus:

Náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kokos rozložte do misky, zalijte trochou vroucí vody a nechte 15 minut vylouhovat.

2. Mezitím připravte korpus: v míse smíchejte mandle, kakao, kokosový olej a javorový sirup. Tyčovým mixérem vše rozmixujte dohladka.

3. Formu vymažte a vyložte připraveným těstem. Těsto pořádně přitlačte i po stranách a dejte na 30 minut vychladit do lednice.

4. Z kokosu vymačkejte přebytečnou vodu a do mísy přidejte očištěné a na kusy pokrájené čerstvé jahody, mražené jahody, javorový sirup, kokosový olej a kokosový krém. Vše rozmixujte dohladka. Vyndejte korpus z lednice a vnitřek vyložte jahodovou náplní.

5. Jahody na ozdobu nakrájejte na plátky a poskládejte na koláč. Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu a lžící jí zlehka postříkejte koláč. Dejte alespoň na 2 hodiny do lednice zatuhnout.

Poznámka k receptu

Ne každému chutnají raw dezerty, ale tenhle vyzkoušet musíte. Spojení jahod s kokosem je dokonalé.

CHLADNUTÍ 2,5 HODINY

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...