JAHODOVÝ KOLÁČ PANÍ ŠEBESTOVÉ

Seznam surovin

Těsto:

Drobenka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Vejce vyšlehejte společně s cukrem do světlé pěny. Přidejte studenou vodu a ještě chvíli šlehejte. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a solí a po částech přidávejte do vaječné směsi, střídejte mouku a rozpuštěné máslo. V misce rukama vypracujte z mouky, cukru a másla drobenku.

2. Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem, jahody nakrájejte na čtvrtky, vyskládejte je na těsto, posypte drobenkou a mandlemi. Vložte do trouby a pečte 35 minut dozlatova.

Poznámka k receptu

recept na 1 plech

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...