Koláč s kokosem a ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do velké mísy prosejte mouku. Přimíchejte k ní cukr, vanilku, kokos, žloutky, olej a základní porci mléka a nechte chvíli odpočinout. Z bílků ušlehejte sníh. Pokud je těsto příliš hutné, přidejte trochu mléka. Pak vmíchejte prášek do pečiva a sníh.

2. Těsto vlijte do formy vymazané olejem a vysypané hrubou moukou a pečte 10 minut v troubě předehřáté na 230 °C. Poté snižte teplotu asi na 170 °C a pomalu dopékejte (35 až 45 minut). Zkontrolujte špejlí, je-li dostatečně propečené. Nechte vychladnout.

3. Podávejte s porcí výraznějšího exotického ovoce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...