Koláč z arašídového másla

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Sušenky vložte do plastového sáčku a pomocí válečku je rozmělněte na malé drobečky. Odložte je stranou.

2. V malém rendlíku při velmi nízké teplotě rozpusťte máslo a čokoládu a občas zamíchejte. Přisypte drobečky a dobře promíchejte.

3. Hotovou směs pevně vtlačte do dortové formy s odnímatelným dnem o průměru 20cm a dejte na 5 minut zmrazit.

4. Mezitím vložte tvaroh, arašídové máslo a moučkový cukr do mísy a elektrickým mixérem šlehejte 1–2 minuty dohladka. Přilijte smetanu a znovu šlehejte, až se vše spojí.

5. Lžící přeneste náplň na drobečkové těsto a koláč vraťte na dalších 15 minut do mrazničky.

6. Opatrně odstraňte dortovou formu a přendejte koláč na talíř. Banán oloupejte, jahody omyjte, oboje nakrájejte na kousky a koláč jimi ozdobte. Na povrch nastrouhejte čokoládu a dozdobte lístky máty. Ihned podávejte máty. Ihned podávejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...