Koláče s rumem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z droždí, cukru a trošky vlahého mléka umíchejte a nechte vzejít kvásek. K prosáté mouce přimíchejte polovinu rozehřátého vlahého másla, žloutky a zbytek mléka. Přidejte kvásek, uhněťte hladké těsto a nechte ho vykynout.

Utvořte malé placičky, které klaďte na vymazaný plech. Koláčky nechte ještě chvíli nakynout a potom plech vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte při 180°C dozlatova.

Rozehřejte zbytek másla a smíchejte s rumem. Upečené koláčky ještě teplé namáčejte v rumovém másle a obalujte v moučkovém cukru.

Poznámka k receptu

Koláčky můžete také naplnit jakoukoli vaší oblíbenou náplní.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...