Srdce z křehkého těsta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do prosáté mouky přidejte cukr, na kostičky nakrájené máslo, žloutky, 2 lžíce vody a zpracujte na těsto, které zabalte do fólie a nechte v chladu půl hodiny rozležet.

Pak těsto rozválejte, vykrojte srdce a přeneste ho pomocí válečku na plech vyložený pečicím papírem. Okraje těsta potřete bílkem a z kuliček těsta udělejte zvýšený okraj. Vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte cca 20 minut a nechte vychladnout.

Z mléka, cukru a pudingového prášku uvařte hustý puding, do horkého zašlehejte máslo, postavte nádobu s pudingem do studené vody a za stálého míchání vychlaďte. Krém rozetřete na srdce, posypte ovocem a nechte vychladit.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...