Citronová bílková poleva

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Prosátý cukr utřeme s bílkem a citronovou šťávou vařečkou dohladka v porcelánové či skleněné misce.

Směs třeme minimálně 10 minut.

Polevu zpracujeme dále podle receptu na cukroví.

Poznámka k receptu

Nezapomeňte vždy důkladně horkou vodou umýt náčiní, kterým budete zpracovávat bílky, nesmí být mastné!

Při dělení vajec na bílky a žloutky buďte opatrní. Bílky musí být absolutně čisté, bez žloutků, jinak se poleva nebo sníh srazí.

Polevy poměrně rychle tuhnou, proto s nimi dále pracujte ihned, jak je uděláte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...