Čokoládovo-pomerančový chia pudink

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Pomerančovou šťávu, med, kakao a semínka nejprve lehce prošlehejte a poté rozmixujte s avokádem dohladka. Vmíchejte pomerančovou kůru a ochutnejte – nyní můžete pudink přisladit nebo přidat kakao, je-li třeba.

2. Rozdělte pudink do mističek nebo šálků a nechte 30 minut odležet v lednici. Během této doby semínka zrosolovatí a zajistí hustou konzistenci pudinku. Podávejte vychlazené.

Poznámka k receptu

Pudink z avokáda se vám může zdát podivný, ale dejte mu šanci. chutná jako nejtěžší čokoládový hřích, avokádo je však významným zdrojem bílkovin. Semínka chia se postarají o krémovou strukturu, a navíc jsou bohatá mimo jiné na vápník a vlákninu. Kdo by odolal?

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...