BROSKVOVÝ SORBET S RYZLINKEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Broskve vypeckujte, nakrájejte na kousky a vsypte do nádoby vhodné na mixování. Přidejte cukr, sůl, ryzlink a rozmixujte dohladka. Podle chuti a zralosti broskví dolaďte citronovou šťávou, vychlaďte a zmrazte ve zmrzlinovači. Počítejte s tím, že kvůli velkému množství vína se sorbet bude dělat déle a zůstane měkčí, než jste zvyklí. Je tedy nutné ho ještě domrazit v mrazáku.

Poznámka k receptu

Ryzlink udělá z jinak trochu nudného sorbetu chuťovku, za kterou by se nemusela stydět ani špičková restaurace. Dejte si záležet a použijte perfektně zralé broskve a nejlepší ryzlink, jaký seženete.

ASI 1 LITR

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...