Čokoládová pěna s chilli

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nalámejte čokoládu na malé kousky, 2 chilli papričky nasekejte najemno. Ve velké míse vyšlehejte smetanu dotuha.

2. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Přidejte k ní skoro všechno chilli a promíchejte. Vyndejte nádobu s čokoládou z teplé vody a nechte trochu zchladnout.

3. Roztavenou a zchladlou čokoládu opatrně vmíchejte do vyšlehané smetany. Směs rozdělte do mističek a uložte je do chladu až do doby, než budete dezert podávat.

4. Podávejte posypané zbytkem nakrájených papriček a ozdobené chilli papričkou a mátou.

Poznámka k receptu

Rozpouštíte-li čokoládu v mikrovlnce, dbejte na to, abyste ji průběžně v krátkých intervalech promíchali. Snadno se totiž spálí!

Doba přípravy + 1 hodina chlazení

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...