Hrušky s čokoládou a pepřem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cukr svařte s pomerančovou šťávou a kouskem kůry. Hrušky oloupejte, zespodu vyřízněte jaderník a vložte je do sirupu. Při mírné teplotě je vařte 10 - 15 minut doměkka.

Do kastrůlku vložte máslo, vlijte smetanu, nalámejte čokoládu a přidejte polovinu drceného pepře. Velmi zvolna vařte a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí a nespojí ostatními přísadami.

Potom směs odstavte. Hrušky vyjměte ze sirupu, rozdělte do misek, přelijte čokoládovou omáčkou a posypte zbylým pepřem.

Poznámka k receptu

Podávejte teplé nebo dobře vychlazené.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...