Jahody s tropickým ovocem a zmrzlinou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Třetinu jahod rozmixujeme a nalijeme do kastrůlku. Přidáme lžíci cukru, za stálého míchání krátce povaříme a necháme zchladnout.

Zbylé jahody nakrájíme na osminky a rozdělíme do pohárů. Přidáme na kolečka nakrájené kiwi a na kousky nakrájený meloun a ananas.

Zbylou lžíci cukru svaříme za stálého míchání s rumem a lžící vody, až se cukr zcela rozpustí a karamel začne zlátnout.

Do každého poháru s ovocem přidáme kopeček oříškové zmrzliny a přelijeme ji karamelem, do kterého jsme vmíchali kešu oříšky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...