Maliny v čokoládě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do kastrůlku nalijeme smetanu, přidáme cukr a promícháme. Přidáme lékořicové bonbóny a za stálého míchání povaříme. Pak směs odstavíme z ohně a rozmixujeme.

Hořkou čokoládu rozlámeme na kousky, vložíme je do kovové misky ponořené do horké vodní lázně, zahřejeme a čokoládu za stálého míchání rozpustíme. Přimícháme ji do rozmixované smetany s lékořicí a na závěr vmícháme whisky.

Z půlky melounu vydlabeme lžičkou jadérka a do vzniklé “mističky” nalijeme čokoládovou směs. Podáváme ho s miskou malin, které v čokoládovo–lékořicovém dipu namáčíme pomocí špejlí nebo delších napichovátek.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...