Panna cotta s podmáslím

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Želatinu nechte nabobtnat v 80ml studené vody. Smetanu, cukr a vanilku za stálého míchání zahřívejte, až se cukr rozpustí. Uveďte do varu, odstavte, vmíchejte želatinu a přes sítko směs přeceďte do mísy.

2. Vmíchejte mléko a podmáslí a rozlijte do formiček. Nechte přes noc v chladu.

3. Podávejte ozdobené rozpůlenými hruškami prohřátými v medu s badyánem.

Poznámka k receptu

Takzvaná vařená smetana je jednoduchý krém s italským rodným listem, zpevněný želatinou. Skvěle se kombinuje s čerstvým sezonním ovocem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...