Rafaelo
Seznam surovin
- mléko sušené 100 gramů
- cukr moučkový 100 gramů
- kokos 100 gramů (mletý)
- máslo 80 gramů (změklé)
- rum bílý 50 mililitrů
- oplatky dortové 8 kusů (kulaté)
- moučka kokosová 1 hrst (na obalení)
- čokoládová poleva bílá 1 balení
- kokos 2 lžíce (lupínky)
Postup přípravy
Do mísy nasypte mléko, cukr, kokos, přidejte máslo, zalijte rumem a promíchejte.
Oplatky jemně nakrájejte a vmíchejte do hmoty. Ze směsi utvořte kuličky, obalte je v kokosové moučce, pokropte je tenkým pramínkem rozehřáté čokolády a ozdobte kokosovými lupínky.
Uložte je do papírových košíčků a nechte v chladu ztuhnout.
Načítám komentáře...