Müsli pro sportovce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hluboké pánvi zahřejeme máslo, přidáme med, hnědý cukr a melasu a vše opatrně za stálého míchání rozpustíme. Přisypeme ovesné a pšeničné vločky a krátce je za stálého míchání opečeme.

Směs rozložíme do pekáčku vyloženého papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 160°C a pečeme asi 20 minut dokřupava. Mezitím nasekáme fíky s rozinkami, přimícháme je do pekáčku ke křupavým vločkám a směs necháme vychladnout.

Na závěr do ní vmícháme nakrájené želatinové bonbóny. Při podávání doplníme müsli jogurtem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...