Ovesná kaše s horkými jahodami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ovesné vločky zalijeme 3 dl vody a necháme stát.

Jahody očistíme, nakrájíme a nasypeme do kastrůlku. Prosypeme je cukrem a za stálého míchání přivedeme k varu.

Z vloček slijeme přebytečnou vodu, lehce je osolíme a přidáme k rozvařeným jahodám. Kaši promícháme, přilijeme mléko a za stálého míchání vaříme na mírném ohni asi 5 minut.

Kaši rozdělíme do misek nebo talířů a každou porci ozdobíme čerstvými jahodami a lístky meduňky.

Poznámka k receptu

Kaše je ideální jako snídaně, protože je výživná a zdravá.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...