Čokoládové suchárky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žloutky s cukrem utřete do pěny, přidejte nastrouhanou čokoládu a na nudličky nakrájené mandle. Z bílků ušlehejte pevný sníh a střídavě s prosetou moukou ho zlehka vmíchejte do hmoty.

Nalijte těsto do vymazaného a vysypaného pekáčku a vložte do trouby vyhřáté na 170°C. Moučník pečte asi půl hodiny, vyndejte z trouby a nechte trochu vychladnout.

Potom ho vyklopte, rozkrájejte na obdélníčky, povlažte je rozpuštěným máslem, posypte vanilkovým cukrem a nechte ještě na plechu v mírné troubě dosušit (asi při 130°C).

Nechte vychladnout a podávejte k čaji, kávě nebo kakau.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...