Pudinková slast
Seznam surovin
- borůvky 200 gramů (mražené)
- pudinkový krém 2 balení (vanilka + pistácie)
- mléko 1 litr
- cukr moučkový 80 gramů
- pistácie 100 gramů
Postup přípravy
1. Mražené borůvky nechte rozmrazit. Připravte skleničky na destilát (nebo jakékoli jiné menší skleničky) a vanilkový a pistáciový pudink. (Pudinky uvařte s mlékem a cukrem podle návodu na obalu.)
2. Do skleniček nalijte do poloviny pistáciový pudink, zasypte ho borůvkami a dolijte vanilkovým pudinkem.
3. Na závěr dozdobte nasekanými pistáciemi a zbylými borůvkami. Podávejte vychlazené.
Poznámka k receptu
Tip: Obměňte pudink za čokoládový a banánový. Na dozdobení použijte čerstvý banán a nastrouhanou čokoládu.
Až na 25 kusů!
- 1 hodina chladnutí
Načítám komentáře...