Piškotová roláda

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Po lžících do něj zašleháváme cukr a pak žloutky. Nakonec zlehka vmícháme obě smíchané prosáté mouky.

Těsto vlijeme na plech vyložený papírem na pečení a rovnoměrně je rozhrneme. Pečeme v troubě
vyhřáté na 180 °C 10 - 12 minut.

Upečený plát vyklopíme papírem vzhůru na čistou utěrku posypanou cukrem. Opatrně sloupneme papír, i s utěrkou plát srolujeme a na mřížce necháme vychladnout. Plát rozbalíme, utěrku sejmeme a dále již pokračujeme s náplní podle receptu.

Poznámka k receptu

Pocukrovat můžete moučkovým cukrem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...