Čokoládové lívanečky

Seznam surovin

Na doplnění:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bílek rozmícháme s mlékem a lžící vody a vmícháme mouku s práškem do pečiva a solí. Pokud je těsto husté, přidáme ještě trochu vody. Na závěr vmícháme rozpuštěnou čokoládu.

Těsto po částech lžičkou naléváme na rozpálenou pánev vymazanou olejem, rozetřeme ho do tvaru malých lívanečků (celkem asi 10) a pečeme asi 1 minutu z jedné strany. Pak lívanečky otočíme a dopečeme i z druhé strany.

Ananas nakrájíme na drobné kostičky a smícháme je v misce s bazalkou, cukrem, olejem, solí a několika kapkami tabasca.

V druhé misce rozmícháme mascarpone s citronovou šťávou a nastříkáme ho cukrářským sáčkem nebo rozdělíme lžičkou na upečené lívanečky. Každý ozdobíme půlkou rajčátka a doplníme ananasovou salsou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...