Jablíčkové minilívance

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smíchejte 300 ml kefíru, 3 vejce, 2 lžíce cukru krystalu, špetku soli, hrnek polohrubé mouky a 1 lžičku prášku do pečiva. V pánvi rozpalte olej a lívance opečte z každé strany dozlatova. Dejte je odkapat na ubrousek. Oloupejte 1 kg jablek, odstraňte z nich jádřince a nakrájejte je na kostičky. Na pánvi rozehřejte 3 lžičky másla a zakápněte 5 lžícemi medu. Jablíčka opečte z každé strany doměkka. Lívance poklaďte jablíčky a zakápněte ještě trochou medu. Dozdobte vlašskými ořechy

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...