Přes noc namočené vločky s jablky a brusinkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Oba druhy vloček vsypte do misky, přidejte brusinky, promíchejte a zalijte mlékem. Nechte je při pokojové teplotě nasáknout všechnu tekutinu, trvá to několik hodin, ideálně přes noc.

2. Druhý den nasekejte nahrubo ořechy a nasucho je opražte na pánvi. Jablka nakrájejte na kostičky nebo na tenké plátky a spolu s ořechy, skořicí a lněným semínkem vmíchejte do kaše. Podle chuti ji doslaďte medem, rozdělte do misek a podávejte.

Poznámka k receptu

  • Vločky namočené přes noc můžete kombinovat s mnoha druhy ovoce, se sušenými plody, ořechy, semínky. Zkrátka objevujte a vytvářejte nové variace.
  • Nutné počítat s namočením vloček přes noc.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...