TORREJAS

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Zahřejte mléko s cukrem, aby se cukr rozpustil. Přidejte pomerančovou kůru, skořici a společně provařte, aby mléko nasáklo vůni skořice a pomeranče. Bagetu nakrájejte na silnější plátky a vyskládejte na hlubší plech. Z mléka vyndejte skořici, kůru a přelijte jím opatrně plátky bagety. Musí nasáknout mlékem, ale neměly by se úplně rozmočit. Pokud dostatečně nenasákly, obraťte je a ještě pár lžicemi mléka polijte. Bageta musí být měkká, aby měla později krémový střed, musí ale stále držet pohromadě.

2. Obalujte v rozšlehaném vejci a smažte z obou stran na vyšší vrstvě oleje. Plátky by měly být asi z poloviny ponořené. Usmažené torrejas odkládejte na ubrousek, aby se vsákla přebytečná mastnota. Poprašte moučkovým cukrem a ozdobte ostružinami. Jí se teplé i studené.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...