Čokoládové koláčky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Změklé máslo utřeme s cukrem a dření vyškrabanou z rozkrojeného vanilkového lusku do hladka (nejlépe v mixéru). Postupně přidáváme vejce a mícháme, až vznikne kaše. Oříšky a obě čokolády nasekáme nahrubo, smícháme je s prosátou moukou, solí a práškem do pečiva a tuto směs zlehka vmícháme do vaječné kaše.

Těsto naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a na plech vyložený papírem na pečení nastříkáme malé kopečky, které rukou stlačíme do placiček (celkem asi 40). Vložíme je do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 10 minut. Upečené koláčky necháme vychladnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...