Voňavé kraple

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse vyšleháme vejce za postupného přidávání cukru do pěny. Vmícháme mouku a tuk a umícháme hladké těsto.

Plech vyložíme papírem na pečení a lžící na něj naneseme v pruzích připravené těsto, které rozetřeme stěrkou tak, aby pruhy byly dlouhé asi 15 cm, široké nejvýše 4 cm a těsto bylo v tenké vrstvě.

Pruhy těsta poprášíme skořicí, vložíme je do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme 5 - 7 minut, dokud okraje těsta nezezlátnou. Ihned po vyjmutí z trouby horké proužky těsta obtočíme kolem válečku, mírně je k němu přitiskneme a necháme vychladnout. Před podáváním kraple pocukrujeme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...