Voňavý jablečný nákyp
Seznam surovin
- ovesné vločky 15 dekagramů
- moučka kokosová 5 dekagramů
- jablka 30 dekagramů (oloupaná)
- cukr skořicový 2 balíčky
- rozinky 5 dekagramů (namočené)
- ořechy 5 dekagramů (nasekané)
Na krém:
- tvaroh 25 dekagramů
- jogurt bílý 1 kelímek (malý )
- cukr vanilkový 1 balíček
- cukr krupice
Postup přípravy
Vymažte zapékací formu a vysypte jí zhruba do 1 centimetru ovesnými vločkami, zasypte kokosem a vyložte na ní plátky jablek, zasypte skořicovým cukrem, rozinkami, sekanými oříšky.
Pak zalijte krémem, které jste připravili z tvarohu, bílého jogurtu a sladidla.
Dejte zapéci do předehřáté trouby.
Načítám komentáře...