Zapečená hruška se strouhankou a čokoládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Předehřejte troubu na 190 °C. Smíchejte strouhanku s nasekanou čokoládou a cukrem. Zalijte rozpuštěným máslem a promíchejte.

2. Oloupané hrušky překrojte na poloviny, vykrojte z nich jádřince a naskládejte je do mělké zapékací mísy. Naneste na ně strouhankovou směs. Pečte 25 - 30 minut. Nechte je asi 10 minut zchladnout.

3. Podávejte se lžící vanilkové zmrzliny a ozdobte lístky máty.

Poznámka k receptu

Použít můžete i kompotované hrušky či jablka, v tom případě ale musíte zkrátit dobu pečení.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...