Štrůdl trochu jinak
Seznam surovin
- ovesné vločky 100 gramů
- jogurt bílý 200 gramů
- mléko
- med 1 lžíce
- skořice
- jablka 2 kusy
- rozinky
Postup přípravy
Smícháme ovesné vločky, jogurt, trošku mléka, med a skořici. Vznikne nám hustá hmota. Na hodinku ji dáme uležet do lednice.
Pak si nastrouháme jablka, přidáme trochu skořice, můžeme přidat rozinky, ořechy, klidně i znovu med, prostě co máme rádi.
Na plech vyložený pečícím papírem uděláme pruh z půlky hmoty z vloček, pak na to poklademe směs z jablíček a překryjeme 2. půlkou vločkové hmoty tak, aby jablka nevyčnívala.
Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů asi 25 minut.
Načítám komentáře...