Tvarohový závin s banánem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tvaroh necháme na sítku vyloženém kouskem plátna 30 minut odkapat od přebytečné syrovátky. Přendáme ho do mísy a po částech do něj vmícháme krupičku, vejce, cukr a kůru. Náplň necháme na pracovní desce 15 minut odležet, aby krupička nabobtnala.

Těsto vyndáme z lednice a dál pokračujeme stejně jako u základního závinu, náplň však podsypeme tenkou vrstvou drcených piškotů a před zabalením poklademe vždy polovinou plátků banánu.

Dále postupujeme stejně jako u základního závinu, ale místo máslem potíráme záviny před pečením rozšlehaným vejcem.

Recept na závin najdete zde.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...