Bageta s hráškovými placičkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu, vhoďte do ní hrášek a krátce povařte – měly by stačit asi 3 minuty. Pak ho sceďte, přesypte do větší mísy a šťouchadlem na brambory rozšťouchejte na téměř hladkou kaši. Přidejte vejce, kypřicí prášek, nasekanou petrželku, mouku a dobře promíchejte – výsledkem by mělo být tvárné těstíčko. Vytvarujte z něj placičky a opečte je na rozpáleném oleji.

2. Jogurt promíchejte s citronovou kůrou, můžete ho i lehce osolit a opepřit. Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky, bagety rozkrojte. Spodní část bagety pomažte ochuceným jogurtem, naskládejte na ni placičky a nakonec zasypte ředkvičkami. Přiklopte vrchní částí bagety

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...