Brokolicový nákyp s parmezánem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brokolici očistěte, povařte v osolené vodě 2 minuty, prudce ji zchlaďte studenou vodou a nechte okapat. Rozeberte ji na růžičky, košťál očistěte a drobně pokrájejte.

V míse rozmíchejte zakysanou smetanu s jemně nastrouhaným sýrem, solí, pepřem, provensálským kořením a zeleninovým bujonem. Vejce rozkvedlejte, mouku smíchejte s práškem do pečiva a vše zamíchejte do hmoty.

Směs nalijte do tukem vytřené zapékací mísy nebo pekáčku, posypte parmazánem, vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a upečte dozlatova.

Poznámka k receptu

Nákyp se hodí k bramborám, těstovinám, můžete ho také podávat jen s pečivem a rajským salátem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...