Cukeťáčky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory nastrouháme na jemném struhadle, necháme chvíli odstát a pak z nich vymačkáme přebytečnou vodu. Omytou cuketu nastrouháme i se slupkou (pokud není příliš pevná) nahrubo. Necháme ji také chvíli odstát a pak z ní vymačkáme vodu.

Cuketu smícháme s bramborami, přidáme vejce rozšlehaná v mléce, směs na bramborové těsto, prolisovaný česnek a majoránku. Hmotu osolíme, opepříme a dobře promícháme.

Lívanečník potřeme olejem, naplníme částí cuketového těsta a na středním ohni smažíme placičky z obou stran dozlatova. Takto postupně připravíme celkem asi 20 placiček cukeťáčků, přičemž lívanečník vždy znovu vymažeme olejem.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...