Dýně s koprem a smetanou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Pokud nepoužíváme Hokkaidó, tak dýni oloupeme a zbavíme semen, dále ji nakrájíme na kostičky a vložíme na osmaženou cibulku a ihned podlijeme vodou. Pak osolíme a dusíme.

Jakmile začne dýně měknout, zalijeme ji smetanou, v níž jsme rozšlehali trošku kukuřičné mouky a dobře povaříme.

Na závěr přidáme nasekaný kopr a jemně dosolíme.

Podáváme s pečivem.

Poznámka k receptu

Nastrouhaná dýně je výborná i k zelenině pod svíčkovou omáčku. Díky ní má omáčka nádhernou barvu a velmi zajímavou chuť.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...