Grilované broskve s omáčkou z podmáslí

Seznam surovin

Omáčka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. OMÁČKA: Do kastrolu nalijte smetanu a podmáslí, přisypte cukr, semínka z vanilkového lusku, kukuřičný škrob a špetku soli. Pomalu zahřívejte a stále šlehejte metličkou do zhoustnutí. Poté sundejte z ohně, vmíchejte sodu a ještě asi 2 minuty šlehejte, až vznikne nadýchaný krém.

2. Broskve rozpulte a obalte je v rozpuštěném másle a medu. Ogrilujte je z obou stran po 3 minutách a podávejte s omáčkou, ozdobené mátou nebo meduňkou a posypané nadrcenými oříšky.

Poznámka k receptu

Ovoce na závěr grilování je správná volba. Na dohasínajícím grilu se totiž upeče tak akorát. Zkuste také jablka nebo hrušky a samozřejmě ananas!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...