Jáhly zapečené se zelím a uzeným Tofu
Seznam surovin
- jáhly 200 gramů
- tofu 300 gramů (uzené)
- zelí kysané 1/2 balení
- ghí 2 lžíce
- cibule 2 kusy
- sójová omáčka 2 lžíce
- kmín 1 lžíce
Postup přípravy
Jáhly spaříme a uvaříme ve dvojnásobném množství lehce osolené vody. Cibuli osmažíme dozlatova na ghí, na závěr přimícháme rozdrcený kmín a necháme 1 minutu rozvonět. Smícháme jáhly, tofu nakrájené na kostky, shoyu, cibuli a zelí i se šťávou a dáme na 20 minut zapéct do trouby rozehřáté na 150˚C.
Poznámka k receptu
Náš tip: Můžete doplnit sezonní zeleninou připravenou ve vlastní šťávě.
Načítám komentáře...