KARI RÝŽE SE ZELENINOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rýži uvařte v osolené vodě doměkka. Cuketu podélně překrojte a nakrájejte na půlkolečka, řapíkatý celer nasekejte na tenké plátky, červenou cibuli na klínky a mrkev na kolečka. Ředkvičky nakrájejte na čtvrtiny (nebo na osminy, pokud máte velké kusy), hrášek nechte vcelku.

2. Jakmile je rýže hotová, rozpalte v širším hrnci olej a opékejte na něm zeleninu. Osolte ji a opepřete. Když začne zlátnout, přisypte kari a nechte ho minutku rozvonět. Nakonec přidejte rýži a důkladně ji promíchejte, aby se obarvila nažluto a rovnoměrně se v ní rozprostřela zelenina

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...