Ovesná kaše s cibulovou marmeládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na oleji zpěňte cibuli, zlehka osmahněte a oheň stáhněte na minimum.
2. Přidejte víno, med, balzamikový ocet a tymián. Směs nechte 30 minut táhnout (bez pokličky, na co nejnižším ohni).
3. Poté osolte a opepřete podle chuti a stáhněte z ohně.
4. Mezitím si rozehřejte rendlík a krátce v něm opražte vločky a tymián. Následně do rendlíku vlijte mléko a na malém plameni nechte zhoustnout do požadované konzistence (cca 5 min).
5. Když je kaše hotová, vypněte sporák a přendejte do misky.
6. Na kaši položte hotovou cibulovou marmeládu a kozí sýr. Pokapejte pár kapkami medu a ozdobte rukolou

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...