Vodácký Tuplákový HermBurger
Seznam surovin
- sýr s bílou plísní 1 balení (Sedlčanský Tuplák s pepřem)
- bulka máslová 2 kusy
- rajčata 1 kus
- cibule červená 1 kus
Postup přípravy
Nejprve sýry vyjměte z obalu. Potřete je trochou oleje a zabalte do pevnějšího alobalu. Vložte je na rozpálený gril.
Cibuli nakrájejte na kolečka a opečte na grilu. Housku rozkrojte napůl a také ji dejte na gril rozpéct. Když je vše ugrilované, je čas sestavit hermburger.
Na spodní́ část bulky dejte ogrilovaný Tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibulku a vše přiklopte horní částí bulky.
Poznámka k receptu
Ogrilovanou housku potřete hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou.
Načítám komentáře...