Blesková pizza z chleba naan
Seznam surovin
- chléb 8 kusů (naan)
- pesto bazalkové 100 gramů
- šunka sušená 300 gramů
- artyčok 250 gramů (nakládané)
- sýr Mozzarella 250 gramů
- bazalka (čerstvá k podávání)
Postup přípravy
1. Rozpalte troubu na 220 °C a připravte si plech pokrytý pečicím papírem. Každý chléb pomažte pestem a naskládejte na něj kousky šunky, artyčoků a mozzarelly.
2. Pečte asi 5 minut, dokud se sýr nerozteče a okraje chleba nezhnědnou. Podávejte s čerstvou bazalkou.
Poznámka k receptu
Chleba naan by měl patřit k železné zásobě v mrazáku. Díky němu si totiž budete moct udělat „falešnou pizzu“, kdykoli dostanete chuť nebo když v lednici nenajdete nic jiného než osamělý balíček šunky.
Načítám komentáře...