Bramborové koblížky s fetou

Seznam surovin

Na ozdobu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uvařené studené brambory oloupeme a nastrouháme najemno do mísy. Přidáme 2 lžíce strouhanky, zelenou petrželku a fetu, kterou jsme rozmačkali vidličkou, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Z připravené hmoty utvoříme malé koblížky, obalíme je ve zbylé strouhance a opečeme dozlatova z obou stran na olivovém oleji.

Na čisté pánvi rozpustíme máslo, vložíme do ní listy medvědího česneku, rychle je prohřejeme, aby jen zavadly, opepříme je a osolíme.

Horké koblížky rozdělíme na talíře, ozdobíme je připravenými listy medvědího česneku a rozdrobenou fetou a ihned podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...