Brambory po provensálsku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory důkladně opereme a uvaříme ve vodě tak, aby zůstaly pevné. Slijeme je, překrájíme na čtvrtiny a necháme vychladnout.

Fazolky očistíme, krátce povaříme v osolené vodě, zchladíme je ve studené vodě a necháme odkapat. Vajíčka uvaříme natvrdo (6 - 8 minut), ihned je zchladíme ve studené vodě a oloupeme.

Ve větší pánvi zahřejeme olej, přidáme brambory a opečeme je dozlatova. Pak přidáme fazolky a olivy a zvolna opékáme. Přidáme rozkrojená vajíčka a necháme je v pánvi důkladně prohřát. Tuňáka slijeme, rozdělíme vidličkou na kousky, přidáme je do pánve, opatrně promícháme, směs opepříme a podle potřeby dosolíme. Rozdělíme ji na talíře, každou porci posypeme petrželkou a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...