Dijonské brambory s králíkem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Králíčí maso nakrájíme na drobnější kostky, šalotku nakrájíme na kostky a obojí společně opečeme dozlatova v kastrolu na rozehřátém másle. Maso s cibulí podlijeme trochou vody a zvolna dusíme pod pokličkou do poloměkka.

Pak přidáme na plátky nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájené brambory a žampiony nakrájené na dílky, vše zalijeme smetanou smíchanou s oběma hořčicemi, osolíme, opepříme a za občasného míchání dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby průběžně doléváme vodu.

Hotovou bramborovou směs rozdělíme na talíře, posypeme pažitkou a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...