Kedlubny s ovčím sýrem a ranými brambůrkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na tenčí plátky nakrájené oloupané kedlubny lehce poprašte muškátovým oříškem a jemně osolte. Vložte je do napařovacího bambusového košíčku (nebo na pařák či do speciálního napařovacího hrnce) a vařte doměkka v páře (tento způsob přípravy je vůči vitaminům opravdu nejšetrnější).

2. Brambory osolte a s trochou kmínu uvařte také na páře.

3. Uvařenou zeleninu rozdělte na porce, poklaďte plátky másla a nudličkami ovčího sýra, posypte pažitkou a tento zdravý a přitom chutný pokrm ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Bohatství indolu – látky se silným protirakovinným efektem, antioxidantů, bílkovin a vápníku v chutné harmonické kombinaci.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...