Pečené pikantní chilli brambory

Seznam surovin

Na ozdobení:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na pánvi zahřejeme olivový olej s chilli kořením. Po minuty, když začne koření vonět, přidáme na kostičky nakrájenou chilli papričku, po chvíli scezené fazole a 1 dl vody a vše povaříme do mírného zhoustnutí.

Upečené brambory opatrně podélně nařízneme do hloubky dvou třetin, každou naplníme fazolovou směsí, přidáme lžíci zakysané smetany, případně trochu nakrájeného avokáda a nakonec několik lístků koriandru.

Poznámka k receptu

Jak upéct brambory Brambory necháme ve slupce, pořádně je omyjeme, propícháme dokola asi pětkrát vidličkou a lehce potřeme olivovým olejem (podle chuti je ještě můžeme posolit). Rozložíme je na plech s papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 60 minut (podle velikosti brambor). Brambory jsou hotové, když jsou měkké a slupka křupavá.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...